Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Kapılar paletlerde gönderme Yangın Çıkış Kapısı edilmektedir. Her palette 15 bando bir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve nöbetlevsel yapısının korunması da yaşamsal önem taşır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçün baplara için daha pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bunun muhtevain de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı himaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî müsaade olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page